ATLANTIC F119 2000W

Достапност:

На залиха


5 нивоа на работа сензор за собна температура заштита од превртување ANTI TILT заштита од прегревање IP24 заштита Задоволување на последните европски ErP стандарди Димензии (Ш x В x Д): 761 x 461 x 114 мм Тежина 5.3 кг

5.500 ден

На залиха