ATLANTIC F119 2500W

Достапност:

На залиха


• 5 нивоа на работа • сензор за собна температура • заштита од превртување • заштита од прегревање • Димензии (Ш x В x Д): 909 x 461 x 114 мм

5.990 ден

На залиха