AUX 12

Достапност:

Нема на залиха


Ладење Капацитет:3,700 W Номинална влезна струја:1,150 W Номинална вредност на струја:5.1A Греење Капацитет:3,800 W Номинална влезна струја:1,053 W Номинална вредност на струја:4.6A Енергетска класа A+

14.990 ден

Нема на залиха