AUX 24 inv. STOECKA

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7,4KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9,5KW ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ:2,3KW ПОТРОШУВАЦКА ГРЕЕЊЕ:2,7KW ФРЕОН: R410A ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1200m3/h

101.990 ден

На залиха