BEKO BIE25400XM

Достапност:

На залиха


•Фурна за вградување •Мултифункционална •Енергетска класа:А •Капацитет на фурната:71L •8 програми •Дигитален тајмер •Вентилатор •Child Lock-заштита за деца •Димензии:60x60x58cm

21.999 ден

На залиха