BEKO BIR32400XMS

Достапност:

На залиха


Мултифункционална Енергетска класа:A Капацитет на фурната:82L Каталитичка позадина Вентилатор,Грил Дигитален тајмер Димензии:59,5×59,4×56,7cm

28.499 ден

На залиха