BEKO RDSA240K20W

Достапност:

Нема на залиха


• Комбиниран фрижидер • Автоматско одмрзнување • Енергетска класа:A+ • Нето капацитет:223L • Капацитет на фрижидерот:177L • Капацитет на замрзнувачот:46L • Капацитет на замрзнување:4kg/24h • Потрошувачка дневно:0.619kWh • Потрошувачкагодишно:226kWh • Ниво на бучава:40dB • Димензии:147x54x60

12.500 ден

Нема на залиха