BEKO RSSA250K20W

Достапност:

Нема на залиха


•Автоматско одмрзнување •Енергетска класа:A+ •Нето капацитет:222L •Капацитет на фрижидерот:203L •Капацитет на замрзнувачот:19L •Потрошувачка на енергија дневно:0.587kWh •Потрошувачка на енергија годишно:214kWh •Ниво на бучава:39dB •Димензии:144x59x54cm ГАРАНЦИЈА 60 МЕСЕЦИ

14.000 ден

Нема на залиха