BEKO RSSA290M21W

Достапност:

На залиха


•Автоматско одмрзнување •Енергетска класа:A+ •Нето капацитет:286L •Потрошувачка на енергија дневно:0.373kWh •Потрошувачка на енергија годишно:136kWh •Ниво на бучава:42dB •Димензии:151x60x60

14.990 ден

На залиха