BEKO TSE1245

Достапност:

2 на залиха


•Фрижидер •Автоматско одмрзнување •Енергетска класа:B •Вкупен капацитет:120L •Капацитет на фрижидерот:101L •Капацитет на комората:13L •Две жичани полици •Димензии:85x55x60cm