BEKO VCC4520WR

Достапност:

На залиха


Моќност:2000W Капацитет на вреќа:4L Индикатор за полна вреќа HЕРА филтер H12 Tелескопска цевка Ниво на бучава:76(dBA) Должина на кабел:6m

7.500 ден

На залиха