DYNAMIC 7480 PANEL 2000W BELA

Достапност:

Нема на залиха


Големина на просторијата 16 – 20m2 Тајмер Осигурувач: 10 A тип на напојување: AC Фреквенција: 50 Hz Место на употреба: Собен Приклучна моќ: 2.000 W Моќност на греачот: 2.000 W Приклучна моќ(V): 230 V Димензии (ШxВxД): 92 ? 43 ? 24 cm Tежина на апаратот: 5,5 kg Приклучна моќ: 2.000 W

3.990 ден

Нема на залиха