FAVORIT 3422 60sm

Достапност:

Нема на залиха


– Црно предно калено стакло – 60 cm – копче on/off – 3 брзини – Капацитет: 850 m3/h – Моќ на мотор 1 x 210 W – Осветлување: халогенски сијалички 2 x 25 W – Димензии: 68,5/57,5/55,5 cm – Боја: црна

7.500 ден

Нема на залиха