FAVORIT 4140 INOX

Достапност:

На залиха


– 90 cm модел – панел со контрола на допир – LCD колор екран со часовник – 5 брзини – 800 m3/h – сијалици 2x50W – алуминиумски касетни филтри – излез 120 mm – боја: inox панел со стакло

14.500 ден

На залиха