FAVORIT 5-B

Достапност:

На залиха


ФУРНА И ПЛОТНА ЗА ВГРАДУВАЊЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЕРНА ВЕНТИЛАТОР КАПАЦИТЕТ НА ФУРНА 65л ДИМЕНЗИИ 59,5x56x55 см ГАРАНЦИЈА 60 МЕСЕЦИ

19.990 ден

На залиха