FAVORIT FVC-585 RACNA

Достапност:

17 на залиха


РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА МОЌНОСТ- 600 W ЦИКЛОН СИСТЕМ НА РАБОТА ХЕПА ФИЛТЕР ГОЛЕМИНА НА САДОТ -0,5 Л. ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А НИВО НА БУЧАВОСТ – 80 DBA ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ- 5М ТЕЖИНА -1,85КГ.

1.890 ден

17 на залиха

РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА МОЌНОСТ- 600 W ЦИКЛОН СИСТЕМ НА РАБОТА ХЕПА ФИЛТЕР ГОЛЕМИНА НА САДОТ -0,5 Л. ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А НИВО НА БУЧАВОСТ – 80 DBA ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ- 5М ТЕЖИНА -1,85КГ.

Шифра: ПРХЕ042 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.