FAVORIT TCA512

Достапност:

На залиха


– Капацитет 50 L – Тип на контрола механички – Димензии 426 x 614 mm – Тежина (нето/бруто) 18/21 kg – Моќност 220-240V; 50 Hz – Фиксна температура на вода до 80 C° – Термозаштита против прегревање 106 C° – Термометар – Грејна моќност 1980 W – Работен притисок 8 bar – Сигурносен вентил max 10 bar – Приклучок за вода 1/2 inch – Заштитна магнезиум анода – Грејач бакар – Дијаметар O380 mm – Емајл – сафирно плав – Изолација – пур пена

5.990 ден

На залиха