FAVORIT UCF350 COMBI

Достапност:

На залиха


-Комбиниран фрижидер за вградување -Автоматско одмрзнување -Енергетска класа:A Ниво на бучава:39dB -Димензии:145x54x54

20.990 ден

На залиха