FUEGO FGUF142W

Достапност:

Нема на залиха


•Вертикален замрзнувач •Енергетска класа:А •Нето капацитет:163L •Капацитет на замрзнување:8kg/24h •Потрошувачка на енергија годишно:285kWh •Ниво на бучава:42dB •Димензии:143x58x55cm

17.999 ден

Нема на залиха