FUEGO TA2216 PRESA

Достапност:

На залиха


•Напон:110-240V 50 / 60Hz 45W •PTC – Елемент за греење •Алуминиумска плоча со керамика •LCD дигитален дисплеј – контрола на температура •Индикатор вклучување / исклучување •360 степени вртежен кабел

1.300 ден

На залиха