FUEGO XD4514

Достапност:

На залиха


•Моќност:2000W •Капацитет на кеса:3.5L •1.5м флексибилна цевка •Индикатор за полна вреќа •Повеќе нивоа на филтрација •Должина на кабел: 5м •Надворешен филтер: Хепа •Внатрешен филтер: Сунѓер

4.700 ден

На залиха