-9%

GORENJE BO717ORA B

Достапност:

Нема на залиха


Енергетска класа: А 71L Совршен грил (PerfectGrill) Инфра грејач со вентилатор Долен грејач со вентилато Долен грејач, кружен и вентилатор Мал инфра грејач Oдмрзнување (Defrost) Брзо загревање (FastPreheat) Чистење со AquaClean функција

20.990 ден 22.990 ден

Нема на залиха