GORENJE BO735E11X

Достапност:

Нема на залиха


Долен и горен грејач Горен и долен грејач со вентилатор Инфра грејач Инфра грејач со вентилатор Долен грејач со вентилатор Мал инфра грејач Oдмрзнување (Defrost) Чистење со AquaClean функција GentleBake

17.990 ден

Нема на залиха