GORENJE BO737E30X

Достапност:

Нема на залиха


Долен и горен грејач Инфра грејач Инфра грејач со вентилатор Долен грејач со вентилатор Долен грејач, кружен грејач и вентилатор Мал инфра грејач Oдмрзнување (Defrost) Брзо загревање (FastPreheat) Чистење со AquaClean функција

18.000 ден

Нема на залиха