-11%

GORENJE BOS737E13X

Достапност:

На залиха


Инфра грејач Инфра грејач со вентилатор Долен грејач со вентилатор Мал инфра грејач Oдмрзнување (Defrost) Брзо загревање (FastPreheat) Чистење со AquaClean функција Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm) Долен и горен грејач со опција за пареа Долен грејач со кружен грејач и опција за пареа Кружен грејач со опција за пареа

16.590 ден 18.690 ден

На залиха