GORENJE DT6SY2W

Достапност:

Нема на залиха


Самостоен sиден аспиратор Механичко управување Халогенско осветлување 2x20w Алуминиумски филтер Усисна моќ 680 m3/h ГАРАНЦИЈА 60 МЕСЕЦИ

18.490 ден

Нема на залиха