GORENJE GV64161

Достапност:

Нема на залиха


Енергетска класа: A+++ Систем на горната корпа: Мултиклак Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа Нивоа на прскање: 5 Распрснувачи: 3 Самочистечки филтер 16 стандардни сетови TotalDry – автоматско отворање на вратата

27.990 ден

Нема на залиха