GORENJE H50DW OVLAZNUVAC

Достапност:

На залиха


Капацитет на резервоарот: 5 l Ultra sonic технологија Јонизатор Антибактериски филтер Ладна пареа Мерач на влажноста во просторијата Логично управување (Smart control) Прегледен ЛЕД дисплеј Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

5.600 ден

На залиха