GORENJE HBX600W

Достапност:

2 на залиха


Моќност на моторот (max): 600 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Тивка работа (SilentPower) Лесно чистење Вклучување со притискање на копче Број на брзини за лесно ракување: 12 Пулсно работење за пократки циклуси на мешање Пригоден за подготовка на каши Додаток блендер: Сад за миксање Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање Ефикасно четиристрано сечило Куќиште: Пластика + метал Боја: Бела боја Приклучна моќ: 600 W

899 ден

2 на залиха

Моќност на моторот (max): 600 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Тивка работа (SilentPower) Лесно чистење Вклучување со притискање на копче Број на брзини за лесно ракување: 12 Пулсно работење за пократки циклуси на мешање Пригоден за подготовка на каши Додаток блендер: Сад за миксање Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање Ефикасно четиристрано сечило Куќиште: Пластика + метал Боја: Бела боја Приклучна моќ: 600 W

Шифра: СИБЛ144 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.