GORENJE MMC700W

Достапност:

На залиха


Моќност на моторот (max): 700 W AC мотор за сигурно работење Мек старт на моторот (SoftStart) Безбедно за миење Лесно чистење On/off копче и копче за регулирање на вртежите Број на брзини за лесно ракување: 6 Автоматска регулација на вртежите за целосно прилагодување на смесата Додатоци за кујнскиот робот: за месење тесто, за мешање, Маталка за шлаг Капацитет на садот за мешање и месење: 4 l Отвор за додавање состојки Вакумски ногарки за совршена стабилност Заштита од прегревање за дополнителна безбедност Сигурносен прекинувач за совршена безбедност Заштита од автоматско вклучување за поголема сигурност во кујната Заштитен капак Заштитени погонски делови Заклучување на моторот за дополнителна сигурност Боја: Бела боја Должина на приклучен кабел: 1,4 m

8.090 ден

На залиха