GORENJE MO20A3B

Достапност:

На залиха


Боја: Црна Лакирана Врата: Стакло Материјал на челната плоча: Пластика Начин на отварање на вратата: Копче Отвoрање на врата: Лево Волумен: 20 l Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5 Максимална моќност на микробрановата: 800 W

6.700 ден

На залиха