-6%

GORENJE MO20S4W

Достапност:

На залиха


Боја: Бела боја Врата: Стакло Начин на отварање на вратата: Копче Отвoрање на врата: Лево Волумен: 20 l Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5 Максимална моќност на микробрановата: 800 W Број на инфра греjачи: 1 Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W Електронско управување Начин на управување: Команди на допир Дисплеј за прикажување на времето Паметно управување Можност за исклучување на екранот Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option) Часовен опсег (min): 60 min AquaClean функција Автоматско мени Број на меморирани програми: 11 Дефиниран старт на готвење

7.290 ден 7.790 ден

На залиха