GORENJE SIH2200PC

Достапност:

20 на залиха


Моќност на грејачот: 2.200 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Постојана пареа: 22 g/min Ударна пареа: 80 g/min Функција прскање Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

1.990 ден

20 на залиха

Моќност на грејачот: 2.200 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Постојана пареа: 22 g/min Ударна пареа: 80 g/min Функција прскање Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

Шифра: СИПЕ130 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.