GORENJE SIH2200PS

Достапност:

Нема на залиха


Моќност на грејачот: 2.200 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Можност за суво пеглање Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 60 g/min Функција прскање Простор за сместување на кабелот Долевање на вода во текот на пеглањето Практичен, широк отвор со капак Сад за дозирање вода Гумени ногарки за стабилност Автоматско исклучување за дополнителна сигурност Приклучна моќ: 2.200 W

1.500 ден

Нема на залиха