GORENJE SIH2200TC

Достапност:

11 на залиха


Моќност на грејачот: 2.200 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Вертикално пеглање за осетливи алишта Можност за суво пеглање Постојана пареа: 22 g/min Ударна пареа: 80 g/min Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

1.600 ден

11 на залиха

Моќност на грејачот: 2.200 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Вертикално пеглање за осетливи алишта Можност за суво пеглање Постојана пареа: 22 g/min Ударна пареа: 80 g/min Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

Шифра: СИПЕ109 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.