GORENJE SIH2600YC

Достапност:

5 на залиха


Моќност на грејачот: 2.600 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Индикатор на температура Постојана пареа: 30 g/min Ударна пареа: 100 g/min Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

2.800 ден

5 на залиха

Моќност на грејачот: 2.600 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Индикатор на температура Постојана пареа: 30 g/min Ударна пареа: 100 g/min Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

Шифра: СИПЕ129 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.