GORENJE TG2514B skara

Достапност:

На залиха


Температурни нивоа: 5 Отворена скара Индикатор за температура Едноставно печење Гумени ногарки за стабилност Одводен канал за истекување на маслото Рачка за носење Сигурносно затварање Ладни рачки Приклучна моќ: 1.400 W

4.100 ден

На залиха