GORENJE VC1615G

Достапност:

На залиха


Максимална моќност на моторот: 1.600 W Моќ на всисување: 330 W Со вреќичка За суво чистење Универзална четка Проток на воздух: 35 L/s Волумен на вреќичката: 2 l Материјал на цевката: Пластика SoftStart тивко палење на моторот Голем досег 14 m

3.700 ден

На залиха