-21%

GORENJE VC1621DPRII

Достапност:

На залиха


DELTA POWER II Максимална моќност на моторот: 1.600 W Со вреќичка За суво чистење Боја: Боја Црвена Должина на приклучен кабел: 5 m Приклучна моќ: 1.400 W