GORENJE VC1621PSWS

Достапност:

На залиха


POWER SLIDE Максимална моќност на моторот: 1.600 W Моќ на всисување: 330 W Проток на воздух: 35 L/s Волумен на вреќичката: 3 l Материјал на цевката: Метал Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот SoftStart тивко палење на моторот Должина на приклучен кабел: 5,0 m Бучност: 83 dB(A)re1pW

4.190 ден

На залиха