-17%

GORENJE VC1901GCYIV

Достапност:

На залиха


SUPRA POWER Максимална моќност на моторот: 1.900 W Моќ на всисување: 360 W Пластичен сад Проток на воздух: 34 L/s Волумен на садот за прашина: 1,7 l Двојна ХЕПА филтрација SoftStart тивко палење на моторот Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m Должина на приклучен кабел: 7,0 m

5.390 ден 6.500 ден

На залиха