-23%

GORENJE VC2102BCYIV

Достапност:

На залиха


SUPRA POWER Максимална моќност на моторот: 2.100 W Моќ на всисување: 400 W Пластичен сад Проток на воздух: 38 L/s Волумен на садот за прашина: 1,7 l Двојна ХЕПА филтрација SoftStart тивко палење на моторот Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m Должина на приклучен кабел: 7,0 m

5.390 ден 6.990 ден

На залиха