GORENJE VC2303RCYIV

Достапност:

18 на залиха


SUPRA POWER Максимална моќност на моторот: 2.300 W Моќ на всисување: 430 W Пластичен сад Турбо четка Проток на воздух: 40 L/s Волумен на садот за прашина: 1,7 l Двојна ХЕПА филтрација SoftStart тивко палење на моторот Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m Должина на приклучен кабел: 7,0 m

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

7.200 ден

18 на залиха

SUPRA POWER Максимална моќност на моторот: 2.300 W Моќ на всисување: 430 W Пластичен сад Турбо четка Проток на воздух: 40 L/s Волумен на садот за прашина: 1,7 l Двојна ХЕПА филтрација SoftStart тивко палење на моторот Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m Должина на приклучен кабел: 7,0 m

Шифра: ПРХЕ021 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.