GREE AMBER 12 PREMIUM GWH12YC-K6DNA1A

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГ.КЛАСА:A+++ (8.5/4.4) КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ:3810.W КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ:4400.W ВЛЕЗНА МОЌ ЛАДЕЊЕ:950 W ВЛЕЗНА МОЌ ГРЕЕЊЕ:975 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:680.00 m3 РАБОТНА ТЕМ.:ОД -22 ?ДО 43 ? ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40м2

44.990 ден

На залиха