GREE FAIRY GWH18ACD-K6DNA1D/I R32 BLACK

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА :A++ НА ЛАДЕЊЕ:6600.00 W НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1528 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1410 W ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ДО 43 ГАРАНЦИЈА:10 години

61.990 ден

На залиха