GREE FAIRY GWH24ACE-K6DNA1A/I R32

Достапност:

Нема на залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A++ (6.5/4.0) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8850.00 W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:10630.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1250.00 m3 ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -22 ? ДО 43 ?

76.990 ден

Нема на залиха