GREE FAIRY NORDIC GWH18ACE/S6DBA1A/I

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА:A+++ (7.5/5.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7200.00 W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5300/6200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1180 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1450 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1200.00 m3 ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -30 ? ДО 52 ?

75.990 ден

На залиха