GREE FAIRY PREMIUM GWH12ACC RED

Достапност:

На залиха


Работен режим: од -25°С до +50°С Интелигентен Дефрост I-Feel, Плазма филтер, режим на ладење SEER:7.1 A++ режим на греење SCOP:4.1 A+ вградена WiFi контрола

43.490 ден

На залиха