GREE VERSATI III GRS-CQ16Pd/NhG-M

Достапност:

Нема на залиха


Примена за Подно греење, греење/ладење со Фенкојлери, греење со соодветни радијатори, како и за Топла Санитарна вода.
А+++ Енергетска класа при греење.
5 Модови на работа:
? Греење
? Греење + Санитарна топла вода
? Ладење
?Ладење + Санитарна топла вода
?Санитарна топла вода
3 начина на контрола на собната температура:
? Преку задавање на температура на излезната вода
? Со сонда за мерење на амбиентална температура
? “Weather-Dependent” или во зависност од надворешните температури
Неделен Тајмер со подесување на температури за секој ден од неделата
“Quiet Mode” – За тивка работа преку ноќ
“Inner Grooved” – Внатрешно нажлебен бакарен изменувач во надворешната единица за поголема ефикасност
Вграден 2-степен и двојно роторен компресор
LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку смарт телефон аплликација.
Еколошки и ефикасен фреон R32.
Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата со можност за поврат на средствата до 20%.

247.000 ден

Нема на залиха

Спореди