GRUNDIG HD2509

Достапност:

5 на залиха


1500 W моќност 2 поставки за температура / брзина Преклопувачка рачка со мек допир Боја: сребрена / портокалова

1.400 ден

5 на залиха

1500 W моќност 2 поставки за температура / брзина Преклопувачка рачка со мек допир Боја: сребрена / портокалова

Шифра: СИФЕ064 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.